Limba germana matern pentru prescolari

Deutscher Kindergarten und Afterschool

  • 0722 22 MAJA
  • Str. Garlei Nr. 78

After School

Misiunea Biene Maja nu se termina odata cu admiterea la scolile germane!

Continuarea invatarii in afara cadrului scolar se poate face fie pe cont propriu, fie sub atenta indrumare si supraveghere a celor cu care copiii s-au obisnuit sa le fie in preajma. Die Biene Maja nu-si inchide astfel portile de indata ce copiii sunt la scoala, noi suntem in continuare alaturi de ei pentru a beneficia de indrumarea noastra si in aceasta etapa a vietii care are dificultatile ei specifice. Cunoscandu-va copiii de la venirea in “Biene Maja”, suntem cei mai in masura ca, impreuna cu Dvs., sa potentam punctele lor forte si sa corectam punctele slabe la trecerea intr-o un nou context, cel scolar.

Vom fi alaturi de familia Dumneavoastra pentru a ne asigura ca aveti intreg sprijinul si asistenta noastra, nu doar la realizarea temelor, dar si la adaptarea copilului cu scoala.

Extindem principiile noastre pedagogice de incurajare a independentei, concentrarii asupra obiectivelor si lucrului metodic mai departe si asupra after-school-ului “Biene Maja”.

Astfel copiii sunt incurajati sa-si termine temele cat mai repede si corect cu putinta. Nu suntem aici sa „dictam” solutiile, doar pentru a prezenta la sfarsitul zilei “toate temele terminate corect”.

Putem realiza aceste obiective doar cu sprijinul familiei, care trebuie de asemenea sa incurajeze pastrarea disciplinei si ritmului de rezolvare a temelor propuse de noi precum si respectarea programului after-school-ului. Cu totii ne dorim ca scoala sa nu se prelungeasca mai mult decat este nevoie si sa rapeasca din timpul de joaca sau de relaxare; pe de alta parte copiii trebuie sa tina pasul independenti si responsabili: temele sunt ale lor.

Obiectivul nostru este sa transformam rezolvarea temelor dintr-o corvoada intr-o activitate organizata si eficienta, in asa fel incat copiii sa aiba timp si de alte activitati.

Va stam la dispozitie intotdeauna, asa cum v-am obisnuit de la inceput, cu consiliere si sfaturi personalizate pentru realizarea obiectivelor scolare si extrascolare ale copilului.

In esenta noi privim activitatea noastra astfel:

 After-school-ul nu este meditatie individuala; cu toate acestea lucram in plus cu copiii!

Web design by: NewBlack.ro