Limba germana matern pentru prescolari

Deutscher Kindergarten und Afterschool

  • 0722 22 MAJA
  • Str. Garlei Nr. 78

Conceptul “Die Biene Maja”

Traieste limba pe care vrei sa o inveti!

Obiectivul principal il reprezinta invatarea lb germane la nivel de lb materna.

Programa respecta reglementarile Ministerului Educatiei Nationale, continutul didactic urmarind conceptul educational „Pyramide ©” dezvoltat de Institutul Pedagogic Cito (Germania). Suntem singura institutie care a implementat acest concept educational in Romania. Pyramide a fost gandit special pentru a facilita invatarea limbii germane de catre non-nativii din Germania, printr-o metoda care sa le permita acestora atingerea unui nivel de fluenta echivalent nativilor.

Activitatea didactica este structurata piramidal si cuprinde un curriculum anual segmentat in proiecte educationale lunare. Proiectele sunt concepute in functie de particularitatile de varsta si individuale ale copiilor. Copiii lucreaza dupa un orar zilnic care cuprinde activitati liber alese, activitati de dezvoltare experientiala, activitati recreative, rutine, tranzitii.

Spre deosebire de alte sisteme, la Biene Maja programul de dupa-amiaza este la fel de important din punct de vedere didactic ca si cel de dimineata. Fiecare grupa are 2 educatoare, cate una pentru fiecare segment, precum si un orar clar structurat.

Web design by: NewBlack.ro