La Biene Maja avem un concept educativ complet care extinde aria curiculara a invatarii limbii germane si cu elemente de dezvoltare psihologica, motorica, artistica si de socializare. Drept pentru care am adaugat pe langa obiectivele principale ale invatarii si activitati optionale care sa completeze atat cunostintele, dezvoltarea individuala dar si nevoia de relaxare a copiilor.

De aceea cursurile optionale sunt accesibile doar la programul prelungit 8-18 si se desfasoara intre orele 17:00-18:00.

Programul individual al sedintelor se va stabili semestrial doar dupa fixarea componentei grupelor.

Cursurile optionale pot avea loc in sediile Biene Maja, sau in alte locatii, caz in care pretul pachetului include si transportul (doar dus).

Improvizatie in germana

Improvizatia este o metoda prin care copiii invata prin joc sa se asculte reciproc, sa colaboreze, sa creeze impreuna povestiri, scenete sau poezioare. Cursurile sunt o alternativa ce imbina educatia cu distractia, astfel copii dezvolta creativitatea, imaginatia, comunicarea, inteligenta emotionala prin metode de invatare alternativa si non-formala.

Mai multe detalii »

Eematico – I can do

Cu mare bucurie ne mandrim sa va oferim impreuna cu Eematico un program extraordinar creat pentru copiii prescolari si afterschool, prin care, pe bazele invatamantului experiential se obtin rezultate extraordinare de imbunatatire a performantelor scolare dar si in societate, familie, viata in general.

Mai multe detalii »

Limba Engleza

Curs oferit membrilor Kinderama Afterschool & Family Club

Acest curs contribuie la formarea profilului de lingvist al copiilor și le stimulează spiritul de comunicare intr-o limba straina, pentru a dezvolta idei pe diferite teme prin cunoașterea și însușirea unor noțiuni atractive și interesante despre:

Mai multe detalii »

Aerobic-dans-gimnastica

Copiii iubesc miscarea; mai ales in primii ani ai vietii este important sa-si formeze un tonus muscular si mai presus de toate reflexul de a practica sportul saptamanal. Pornind de la aceste doua obiective de baza am dezvoltat un program de fitness special adaptat fazelor de crestere si posibilitatilor lor fizice.

Mai multe detalii »

Arte

Artele sunt locul de joaca al creativitatii copiilor nostri. Ii lasam sa zburde pe parcursul a mai multor module adaptate in continut, cu scopul de a stimula si incuraja gustul pentru frumos.

Mai multe detalii »

Arta Martiala Hap Ki Do

Curs oferit membrilor Kinderama Afterschool & Family Club

Hap Ki Do este arta martiala coreana a “controlului fortei”. Considerata si stiinta completa a auto-apararii, se diferentiaza de alte arte martiale prin accentul pe evitare, aparare, imobilizare. Ceea ce insa ne-a determinat sa aducem acest program pentru copiii nostri este atat filozofia de auto-aparare, precum si accentele de coordonare a miscarilor, jocul cu greutatea propriului corp, disciplina grupului si mai ales buna dispozitie.

Mai multe detalii »

Tenis in germana!

Acest sport nobil si elegant incanta orice privitor prin acuratetea miscarilor si tensiunea schimburilor de mingii. El poate fi practicat incepand de la varsta de 3 ani cu rezultate rapide mai ales in forma de grup. Copiii joaca tenis cu placere sub atenta supraveghere a antrenorilor vorbitori nativ de germana, certificati si experimentati in pregatirea juniorilor dupa programa ITF – Tenis 10 “Calea Naturala” de invatare a tenisului. Am ales pentru Dumneavoastra cele mai bune conditii pentru primele “smash”-uri ale celor mici!

Mai multe detalii »

All-round sports

Curs oferit GRATUIT si membrilor Kinderama Afterschool & Family Club

Descopera afinitatile si pasiunile copilului tau prin acest mix de sporturi, de la aerobic si baschet la karate. Copiii vor sa incerce inainte de a se dedica unui sport anume; cu acest program au sansa sa se hotarasca asupra sportului preferat.

Mai multe detalii »

Kinderlabor

Curs oferit si membrilor Kinderama Afterschool & Family Club

Toti copiii sunt interesati de fenomenele din natura si sunt oricand bucurosi sa experimenteze! Au fost facute studii din care a rezultat ca, oferind copiilor diverse alternative interesante de activitati, 70% aleg sa participe la experimente legate de stiintele naturii. De asemenea, 22% din cei care si-au ales mai tarziu profesii legate de stiintele naturii, declara ca interesul pentru aceasta arie le-a fost trezit in perioada prescolara!

Mai multe detalii »

Fotoklub*

Curs oferit doar membrilor Kinderama Family Club

Copiii iubesc să facă poze cu aparatul foto digital sau cu telefonul mobil. Fac nenumărate instantanee, in cele mai familiare, dar și în cele mai neașteptate momente și locuri. Imediat dupa click! verifică pe ecran ce a ieşit şi o iau de la capăt. Click! La FOTOKLUB copiii descoperă că acel click! poate deveni o bucăţică de artă, artă făcută de ei. Vor descoperi că printr-un click pot spune ceva, pot emoţiona pe cineva, pot surprinde momente unice care vor ramâne in albumul foto al familiei.

Mai multe detalii »