Scoala de vara Kinderama

Bricolam cu prietenii de la Eematico, jucam baschet, fotbal, concuram cu bicicletele, rolele si invatam sporturi noi. Cu trupa Improvice ne antrenam veleitatile de improvizatie si colaborarea in echipe. Ne relaxam in Gradina Botanica sau la un picnic, iar cel mai tare e ca ne vom bucura de PISCINA de doua ori pe saptamana! Toate acestea si multe surprize intr-un pachet de vacanta in toata luna iulie.

Mai multe detalii »

Albinutele noastre sustin in acest week-end examenul de admitere la scoala!

Ziua cea mare a sosit, înfrigurați, dar hotărâți , copiii dau primul examen al vieții lor! Pentru acest test ne pregatim din prima zi de curs! Pe parcursul weekend-ului 14-15 martie are loc interviul de admitere la Colegiul German Goethe, practic primul examen sustinut de copiii nostri! E momentul sa arate ce au invatat in toti acesti ani, in care s-au jucat, dar au si muncit sustinut. Suntem alături de albinuțele noastre! Succes! Urmariti pe facebook noutati in timp real! facebook.com/KindergartenMaja

Mai multe detalii »

Albinuțele au crescut în 2014

Albinuțele noastre au crescut în anul 2014. Iată câteva dintre momentele cele mai importante.

Mai multe detalii »

Zâmbetele albinuțelor

Zâmbetele copiilor sunt nepreţuite. Tocmai de aceea, încă de la cea mai fragedă vârstă, micuţii trebuie să înveţe cum să-şi îngrijească dinţişorii, dar şi cât de importantă este sănătatea dentara. Echipa Identity Clinic ne-a invitat să descoperim tainele unui cabinet stomatologic, astfel am aflat că vizita la stomatolog poate fi una plăcută, dar și extrem de interesantă, unde învățăm despre cum trebuie să ne îngrijim dantura. Mulțumim pentru invitație iDentityClinic  și doamnei doctor Raluca Pascu!

Mai multe detalii »

Prima vacanta a sosit!!!!

Die Ferien sind da!!! Vacanta a sosit! Ne-am pregatit cu un program traznet, special pentru prima vacanta scolara! In perioada 3-7 noiembrie 2014 va asteptam cu cateva suprize care vor transforma vacanta intr-o experienta de neuitat! In vacanta am decis sa lucram mai mult asa ca va asteptam de la 9:00 pana la 18:00! Pentru voi avem un program de distractie totala: mergem la

Mai multe detalii »

Albinutele s-au adaptat perfect la scoala!

In rand cu toti elevii si albinutele noastre au inceput aventura scolii! Dupa ce emotiile festivitatii de deschidere s-au linistit, elevii nostri au avut timp sa se obisnuiasca cu clasele invatatoarele, orarul si ghiozdanul :-). Noi le uram multa bafta si ii sprijinim in continuare la teme si la studiul limbii germane in Afterschool-ul Biene Maja. Si pentru ca scoala inseamna si distractie ne-am gandit la un program de activitati extrascolare care sa reprezinte un echilibru perfect intre descoperire, experimentare si “fun”. Va asteptam pe pagina de cursuri optionale cu noutati si surprize!

Mai multe detalii »

Bun venit la Biene Maja!

Dragi parinti, Anul 2014 a fost deosebit pentru ca a constituit pentru comunitatea Die Biene Maja un an al consolidarii. S-au implinit 7 ani de cand functionam si deja a patra generatie de copii a trecut cu brio testul de admitere la Colegiul Goethe. Performanta Aceasta performanta vine sa confirme valoarea standardelor si modelului de pregatire pe care l-am construit pe baza programei “Pyramide” dar mai ales a competentei, dedicatiei si perseverentei corpului didactic si personalului institutiei noastre. Pregatirea este asidua si uneori obositoare pentru toti. Reusim insa sa avem o multime de momente vesele si fericite atat in timpul [..]

Mai multe detalii »

Biene Maja pe Facebook!

Incepand cu luna august suntem prezenti si pe Facebook! Va asteptam cu ultimile noutati si multe alte surprize pe: facebook.com/KindergartenMaja Multumim prietenilor nostri pentru sprijin si like-uri!

Mai multe detalii »

Toamna asteptam bobocii!

Dupa zilele toride si distractia de la mare din vara asta, urmeaza o noua etapa in viata bobocilor nostri: inscrierea la Biene Maja! Noi va primim de la 1. septembrie cu bratele deschise; am pregatit stupul, jocurile si jucariile pentru un nou an distractiv cu cele mai mari surprize. Va asteptam sa ne vizitati si sa aflati despre toate minunatiile pregatite special pentru cei mici!

Mai multe detalii »

Sommerschule 2014

Die Biene Maja Sommerschule isi deschide portile din 2014 cu un program complet de relaxare activa. Fara sa neglijam pregatirea la materiile importante am creat un desfasurator care include sport – inot si tenis, activitati creative, relaxare outdoors, excursii tematice si multa multa distractie!!!!

Mai multe detalii »
Pagina 1 din 212