Limba germana matern pentru prescolari

Deutscher Kindergarten und Afterschool

  • 0722 22 MAJA
  • Str. Garlei Nr. 78

Biene ati venit!

Data: 21.09.2016


Dragii nostri,

Vacanta s-a terminat si un nou an plin de zambete, voie buna si experiente noi se deschide ochilor curiosi ai copiilor. Ne-am pregatit intens pentru micutele albine harnice care doresc sa invete limba germana la cel mai inalt nivel cu noi.

In fiecare an provocarea principala a Centrului de Limba Germana Materna Biene Maja este sa se reinventeze, pastrand ce a fost bun, dezvoltand ceea ce face copii mai fericiti si tranzitia catre vorbitori bilingvi mai rapida si mai placuta.

Anul acesta nu e o exceptie, pornim de la rezultate excelente la examenele de admitere in scolile cu predare germana si continuam crescand echipa si ridicand stacheta performantei noastre cu o serie de noutati. Inca de la primirea copiilor in Centrul nostru, de la primii pasi in germana, micutele albinute sunt insotite de vorbitori nativi de germana, nu doar crescuti in spiritul educatiei germana, ci chiar in mijlocul limbi germane, ceea ce va contribui decisiv la invatarea rapida a limbii.

Consistent cu deviza noastra “traieste limba pe care o inveti” continuam cu imersia intr-un mediu in care se vorbeste numai germana, pentru a fixa cunostintele si abilitatile de comunicare in germana pe parcursul intregului program al grupelor mijlocii si mari.

Pentru ca stim cat de important este locul in care invatam, am reinnoit mobilierul claselor si am reamenajat locul de joaca. Astfel experienta de invatare a limbii germane la Centrul Biene Maja este nu numai eficienta, ci deosebit de placuta!

Multi se intreaba cum am devenit o poveste de succes cu traditie de 10 ani: formula de succes a Centrului nostru contine un amestec secret de ingrediente, din care amintesc grija, individualizarea, consecventa si metoda de predare bazata pe programa CITO. Dar ceea ce ne face speciali si ne diferentiaza este seriozitatea si dedicatia cu care ne privim misiunea, atat fata de parinti cat mai ales fata de copii.

Va multumim pentru incredere si va invitam sa faceti parte in continuare din traditia Biene Maja!

Web design by: NewBlack.ro