Frau Cony

Educatoare

Contactul prelungit si zilnic cu alti copii este prima etapa in lungul drum al experientei de viata. Pe langa provocarile de adaptare la noul grup si de separare de micul univers al propriei case, copii descopera lumea inconjuratoare. Aceasta multitudine de experiente, senzatii, sentimente si intamplari necesita un mentor, un adult responsabil care cu rabdare si perseverenta sa transforme calatoria in necunoscut intr-o experienta de neuitat in constiinta viitorilor adulti. Frau Cony indeplineste acest rol zi de zi cu dedicatie si suflet. Micutii sunt incantati ca o au alaturi.

Mai multe detalii »

Frau Madalina

Educatoare

Tanara, dar cu o vasta experienta si o capacitate remarcabila de empatie, intelegere si iubire, Frau Madalina integreaza cu calm si caldura copiii in activitatile de grup, ii capaciteaza pentru a indeplini micile dar importante “activitati si misiuni” necesare dezvoltarii psiho-motorice si lingvistice. La cursurile Biene Maja copiii au nevoie de un mediu cat mai apropiat celui de acasa, care sa faca acea trecere lina la o noua etapa din viata lor, aceea in care vor forma un grup de invatare, cu obiective si obstacole specifice, iar Frau Madalina intelege cel mai bine sa indrume acesti pasi dificili dar foarte [..]

Mai multe detalii »

Frau Oana

Educatoare

Cu inima plina de zambet si caldura, Frau Oana insoteste fiecare copil cu bratele deschise zi de zi. Atunci cand lucrul la grupa nu e chiar usor pentru albine, ele stiu ca au in Frau Oana un aliat puternic, care le ajuta sa treaca peste orice greutati. Cand ai de indeplinit fapte marete, o prietena apropiata e tot ce iti trebuie!

Mai multe detalii »

Frau Crina

Educatoare

Frau Crina reuseste cu hotarare si perseverenta sa capaciteze copiii la formarea unui grup cu obiective si scopuri comune. Atat in activitatea zilnica, cat si in atingerea obiectivelor de invatare, motivarea si asistarea corecta a copiiilor este cheia succesului. Aplicarea programei de invatare a limbii germane ridica provocari nu doar copiiilor, dar mai ales educatorilor, iar Frau Crina aduce acel plus de creativitate si energie care potenteaza capacitatile copiilor.

Mai multe detalii »

Frau Sophie

Educatoare

Dupa patru generatii de elevi admisi la examenul de limba germana la Colegiul German Goethe Bucuresti, Frau Sophie nu mai are nevoie de nicio prezentare! Grupele ei se disting prin disciplina si concentrare, spirit de echipa dar si creativitate si simt artistic. In plus veti constata seara, la preluarea copiilor, ca nu se lasa luati mai devreme din bratele ei… Frau Sophie detine formula chimica a limbii germane. In cel mai scurt timp copiii grupei mari ajung sa converseze intre ei exclusiv in germana si testul de admitere la Colegiul Goethe devine o joaca de copii.

Mai multe detalii »

Frau Alexandra

Educatoare

Rolul de educatoare este deopotriva frumos cat este dificil prin provocarile zilnice ridicate de dorinta nemarginita a copiilor de a descoperi, invata si experimenta. Frau Alexandra reuseste prin apropierea de copii si de jocurile indragite de ei, sa potenteze aceasta nevoie de cunoastere si sa o satisfaca in completarea programei de invatare, in asa fel incat toate cunostintele dobandite in prima parte a zilei sa fie fixate si completate prin metode si tehnici alternative. Apreciata si iubita de copiii, Frau Alexandra este intodeauna asteptata cu bucurie si entuziasm de micutele albinute ale stupului Die Biene Maja.

Mai multe detalii »

Frau Mady

Educatoare

Frau Mady aduce un plus de experienta si echilibru echipei Biene Maja, preluand delicatul rol de a continua pregatirea micutelor albinute si dupa programul regular de invatare. Fixarea cunostintelor dobandite in prima parte a zilei necesita coordonare cu obiectivele de invatare in curs si mai ales perseverenta si rabdare din partea educatorilor. Indelungata experienta educationala ii permite Frau Mady sa imbine autoritatea dascalului cu apropierea, intelegerea si asistenta celor mici in marile lor eforturi de invatare zilnice.

Mai multe detalii »

Frau Nina

Bucatar

La noi bucataria are suflet! Asta se simte in fiecare zi, in jurul aburilor imbietori si gusturilor alese pentru care copiii nostri se entuziasmeaza uneori inainte de a ajunge la Biene Maja. Sufletul bucatariei are un nume si o prezenta vanata de toti: Nina este armonia culinara si de multe ori sfatuitorul de taina al parintilor. Nu putini sunt cei care ar da orice sa afle secretele retetelor cerute de cei mici si acasa.

Mai multe detalii »

Frau Roxana

Supraveghetoare

Copiii au nevoie de grija, atentie si caldura pentru a se simti la Biene Maja invaluiti cu iubire si dedicatie. Frau Roxana imbratiseaza fiecare albinuta a stupului nostru ca pe propriul copil, avand grija la dorintele si nevoile tuturor. Grupa supravegheata de ea nu duce lipsa de nimic si se poate concentra fara griji pe invatare si joaca.

Mai multe detalii »

Frau Lidia

Supraveghetoare

Insotirea si asistarea elevilor nu este cea mai usoara misiune pentru niciun supraveghetor, mai ales ca elevii trebuie sa  se poata concentra din plin pe teme si proiecte. Frau Lidia insa reuseste cu o usurinta naturala sa ofere grija si atentia necesara pentru ca toata lumea sa-si poata urmari obiectivele fara intreruperi inutile.

Mai multe detalii »
Pagina 1 din 212