Politica de confidentialitate a
Asociatiei Kinderama

 

Asociatia Kinderama va respecta intimitatea si nu va prelucra datele Dumneavoastra personale decat in scopuri legitime si in conformitate cu actul de aderare semnat de Dumneavoastra si legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (“GDPR”)

 

In baza acestui act de aderare colectam urmatoarele date personale:

Pentru membri asociatiei: nume, prenume, adresa, numar telefon, email, CNP

Pentru non-membri sau persoanele inscrise de catre membri in Centrul Educational “Die Biene Maja”: nume, prenume, varsta, afectiuni cronice, alergii.

 

Datele colectate se prelucreaza in urmatoarele scopuri:

  • identificarea membrilor platitori ai asociatiei,
  • identificarea tutorilor legali ai persoanelor inscrise,
  • identificarea persoanelor care aduc sau preiau persoanele inscrise la Centrul Educational “Die Biene Maja”,
  • executarea obligatiilor asumate de Centrul Educational “Die Biene Maja” fata de persoanele inscrise sau fata de membrii platitori.

 

Asociatia Kinderama NU prelucreaza date personale pentru scopurile de:

  • profilare automata,
  • activitati de marketing,
  • transfer de date personale in EU sau in afara EU
  • dezvaluire, vanzare, distribuire sau schimb de date personale cu alte entitati

 

Pastrarea datelor colectate se face doar pe durata inscrierii ca membru in asociatiei si inceteaza odata cu renuntarea la sau retragerea calitatii de membru. Datele sunt distruse dupa incetarea calitatii de membru.

 

Acordarea consimtamantului pentru prelucrarea datelor personale printre care si CNP se face prin semnarea cererii de inscrirere ca membru platitor si/sau a conventiei de plata esalonata a cotizatiei la Asociatia Kinderama; prelucrarea datelor personale facandu-se astfel in interes legitim.

 

Retragerea consimtamantului pentru prelucrarea datelor personale se poate face oricand prin solicitare scrisa adresata conducerii asociatiei, punand asociatia in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile si activitatile Centrului educational “Biene Maja”. De aceea devine imposibila si pastrarea calitatii de membru al asociatiei si acordarea drepturilor asociate acesteia.

 

Suntem bucurosi sa va asiguram exercitarea drepturilor Dumneavoastra asupra datelor personale, si anume:

a) dreptul de accesare – vă permite să obțineți confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

b) dreptul de rectificare– vă permite rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;

c) dreptul de ștergere– vă permite să obțineți ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate);

d) dreptul de restricționare– vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);

f) dreptul de a vă opune– vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;

g) dreptul la portabilitatea datelor– vă permite să primiți datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Puteti sa obtineri exercitarea acestor drepturi printr-o simpla cerere scrisa adresata la office@bienemaja.ro sau la sediul social al Asociatiei Kinderama din strada Garlei 78, sector 1, Bucuresti.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Va incurajam sa ne contactati in cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri.

 

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 25 mai, 2018 si poate fi actualizata cu informarea Dumneavoastra prin mijloacele de comunicare consimtite de Dumneavoastra.