Pentru mine, ca parinte, Biene Maja a fost o alegere foarte buna si ca dovada este atat continuitatea pentru Irina cu programul de after school, cat si aducerea lui Tudor in acelasi loc, chiar de la varsta de 2 ani.

Sunt foarte incantata de faptul ca Irina a reusit in cei 3 ani de cand vine sa invete lb germana si sa reuseasca sa treaca cu brio de interviul de inscriere de la Colegiul Goethe - fara  nicio meditatie suplimentara si fara parinti vorbitori de lb germana!.

Este o alegere buna si pentru cei mici, dovada vie este faptul ca Irina in prima vacanta din clasa pregatitoare din luna noiembrie, desi avea 3 optiuni, a ales varianta de a merge la after school program prelungit, iar Tudor aproape in fiecare luni dimineata ma intreaba “ce face Frau? Mergem s-o vedem?”

In alta ordine de idei, in fiecare an copiii au alta educatoare, ceea ce mi se pare o abordare f buna, au ocazia sa se adapteaza si sa  interactioneze mult mai usor cu persoanele adulte, asa cum se intampla in mediul scolar.

Imi doresc sa continuam aceasta placuta colaborare si ca in trecut, atunci cand avem o mica  problema, sa gasim solutii impreuna:).

 

Oana – mama Irinei si a lui Tudor

 

In momentul alegerii locului potrivit pentru copilul nostru am avut in vedere trei obiective: sa fie fericit, sa se afle intr-un mediu sigur si sa invete limba germana.

La Biene Maja nu numai ca au fost atinse aceste obiective, dar au fost chiar cu mult depasite.

Recomandam cu mare drag si incredere.

 

Gabriela R.

 

Am ales noi Biene Maja sau Biene Maja ne-a ales pe noi? In orice caz, a fost o intamplare fericita: locul este foarte frumos, cu gradina lui mare, cu locul de joaca, cu pomii fructiferi care le arata copiilor viata in tot cursul anului; oamenii pe care i-am intalnit aici sunt foarte preocupati de binele copiilor; daca, in plus de asta, copiii invata si germana (cea mai eficienta alegere pentru noi), nu mai lipseste nimic!

Andrei s-a simtit foarte bine aici si (desi noi nu vorbim deloc germana) este fluent in germana. Si e tare mandru ca a luat concursul de admitere la liceul Goethe!

Asa ca, atunci cand sora lui s-a facut de varsta prescolara am mers pe acelasi drum.

 

Carmen – mama lui Andrei (6 ani) si a Sofiei (2 ani)